Scroll to Content

Gratis Proefles

Bij Saendrive is een proefles GRATIS en geheel vrijblijvend. Dit is de ideale manier om kennis te maken met de rij-instructeur en onze rijschool

Zelf Online Afspraken Maken

Bij Saendrive maken wij gebruik van een online afspraken planner. Hierbij krijg jij de mogelijkheid om zelf je eigen rijles afspraken in te plannen.

Betaal In Termijnen

Als je kiest voor een pakket, dan kan je renteloos in termijnen betalen! We zullen altijd samen zoeken naar een oplossing.

Rijschool Saendrive

Bij rijschool Saendrive leren we je niet alleen het rijden van een auto maar brengen wij je ook de verkeersdeelname bij. Dus naast het aanleren van de voertuigbediening en verkeerregels zijn wij ook bezig met het bijbrengen van verkeersinzicht!

Beginnen Met Rijlessen Vanaf 16,5 Jaar Rijschool Saendrive!

Ben je 16,5 jaar en wil je graag beginnen met het volgen van je rijlessen? Dat kan dan bij Saendrive! Door 2toDrive kun je vanaf 16,5 jaar praktijklessen volgen en wanneer je 17 jaar bent mag je da praktijkexamen gaan doen.

Wanneer je het rijbewijs hebt behaald, mag je tot je 18e alleen rijden onder begeleiding van een coach. Je mag zelf 5 coaches uitkiezen, maar deze moeten wel aan de voorwaarden voldoen.

Zes Tips Om Goedkoper Je Rijbewijs Te Halen!

Les Overdag In Plaats van ’S Avonds

Overdag rijdt er veel meer verkeer dan in de avonduren zo krijg je overdag veel meer de kans om zo veel mogelijk verkeerssituaties te oefenen.

Bereid Je Lessen Goed Van Tevoren

Aan het einde van ieder les krijg je te horen welke onderwerpen de volgende les gaan behandelen. Zo kun je je hierop voorbereiden.

Haal Je Theorie In Een Vroeg Stadium

Nadat je je theorie heb gehaald dan zal tijdens je rijlessen minder theorie uitleg nodig hebben zo kan je zelf helemaal op je rijlessen en praktijkexamen richten.

Neem Blokuren İn Plaats Van 1 uur

Tijdens een rijles moet je namelijk iemand thuis afzetten en weer iemand ophalen. Als je een rijles neemt van twee uur dan kost dit relatief minder tijd dan wanneer je maar één uurtje lest.

Veel Lessen In Het Examengebied

Er wordt tijdens de rijlessen veel in het examengebied gereden. Hierdoor zal je tijdens je praktijkexamen nooit in gebieden komen die je niet herkent.

Kijk Actief Mee

Wanneer je zelf niet achter het stuur zit probeer actief mee te rijden door; te denken of je zelf aan het rijden bent en hoe hij/zij bepaalde dingen doet.

Online afspraken systeem

Wanneer je je aanmeld bij Saendrive krijg je van ons je inloggegevens toegestuurd. Door een persoonlijke log in wordt het mogelijk om online zelf je lessen te plannen. Zodra je een afspraak maakt krijg je er een bevestiging van en dan staat jouw afspraak vast.

Het is 24/7 mogelijk een afspraak te maken je hoeft dus niet meer te bellen maar het mag natuurlijk altijd. Ook kan je online je leskaart bekijken en zo je vorderingen ook digitaal volgen. Binnenkort is het ook mogelijk om al je facturen te bekijken en deze te betalen met iDeal.